Antena 3 CNN Politică Ungureanu, dorit în "armata" PDL. Cristian Preda: Cred că nu ar fi bine pentru opoziţie acest lucru

Ungureanu, dorit în "armata" PDL. Cristian Preda: Cred că nu ar fi bine pentru opoziţie acest lucru

Ungureanu, dorit în "armata" PDL. Cristian Preda: Cred că nu ar fi bine pentru opoziţie acest lucru
de O.P.    |    20 Feb 2012   •   06:07

 Democrat-liberalii ar dori ca premierul Răzvan Mihai Ungureanu să se înscrie în partid. Europarlamentarul Cristian Preda a confirmat această informaţie însă a subliniat că el nu susţine această înregimentare politică.

În opinia lui Preda, un prim-ministru independent are şanse mai mari să detensioneze relaţiile dintre putere şi opoziţie şi să clarifice raporturile constituţionale cu preşedintele Traian Băsescu. 

În plus, Cristian Preda spune că alegerile de anul acesta trebuie organizate de un premier fără culoare politică pentru a nu exista suspiciuni.

"Eh, sunt discuţii. Să ştiţi că partidele d-asta sunt, să producă discuţii pe toate temele. Da, sunt unii, dar v-am spus care este punctul meu de vedere. Cred că nu este bine nici pentru opoziţie să încercăm să-l atragem pe Ungureanu într-un asemenea joc partizan, nici pentru noi ca PDL, nici pentru preşedinte, nici pentru ceea ce înseamnă construcţia alegerilor anul ăsta", a declarat Preda.

×
Subiecte în articol: cristian preda
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close