Antena 3 CNN Politică Ungureanu invită PDL în noua alianţă D.A.

Ungureanu invită PDL în noua alianţă D.A.

Ungureanu invită PDL în noua alianţă D.A.
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   16:32

Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, că Alianţa D.A. nou formată este deschisă oricărei colaborări cu alte partide care au aceeaşi viziune, inclusiv cu PDL.

"Ne dorim ca oricine va câştiga în PDL (la alegerile din 23 martie - n.r.) să aibă aceeaşi viziune cu noi, adică recunoaşterea adevărului unui principiu: unirea face puterea, acţiune unită, acţiune conjugată în Opoziţie împotriva actualei Puteri", a precizat Ungureanu, potrivit Agerpres.

Totodată, fostul premier a precizat că Alianţa România Dreaptă nu a fost un proiect eşuat al PDL, dar s-a prăbuşit din cauza vanităţilor personale şi ambiţiilor politice de mâna a doua.

"Nu ne-aţi auzit niciodată spunând că Alianţa România Dreaptă (ARD) a fost un proiect eşuat, pentru că aşa cum am înţeles-o noi a fost primul pas către o formulă de acţiune politică comună a dreptei. Ce a prăbuşit ARD au fost calculele mici, vanităţile personale, ambiţiile politice de mâna a doua şi cei care vorbesc despre ARD ca reprezentând un eşec al PDL greşesc amarnic", a declarat Ungureanu, sâmbătă, după semnarea protocolului de înfiinţare a Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr.

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, au semnat, sâmbătă, la Parlament, protocolul de înfiinţare a Alianţei Dreptate şi Adevăr"
.

Alianţa Dreptate şi Adevăr (D.A.) a fost denumirea alianţei dintre PNL şi PD, care a candidat la alegerile din 2004.






×
Subiecte în articol: Mihai-Razvan Ungureanu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close