Antena 3 CNN Politică Ungureanu şi-a luat drept consilier pe probleme economice un profesor de la ASE

Ungureanu şi-a luat drept consilier pe probleme economice un profesor de la ASE

Ungureanu şi-a luat drept consilier pe probleme economice un profesor de la ASE
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Mar 2012   •   19:35

Premierul Ungureanu l-a numit pe economistul Gabriel Popescu în funcţia de consilier de stat în Aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie publicată vineri în Monitorul Oficial, informează Agerpres.
   
Popescu a declarat, vineri, că la Guvern îl va consilia pe premier în privinţa unor chestiuni de natură economică, însă urmează ca luni să aibă o discuţie mai aprofundată cu şeful Executivului inclusiv privind viitoarele sale atribuţii.
   
Gabriel Popescu va prelua funcţia începând cu data de 2 aprilie.
   
El este profesor universitar la Academia de Studii Economice (ASE) Bucureşti, la Facultatea de Economie Alimentară şi a Mediului şi are gradul ştiinţific de doctor în economie, specializarea economie agrară.
   
Premierul Ungureanu mai are un consilier de stat pe probleme economice, pe Andreea Maria Paul, care este doctor în economie şi cadru universitar tot la ASE, însă la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.
   
Ea a declarat că va rămâne în continuare în funcţia de consilier de stat în Aparatul propriu de lucru al prim-ministrului.
   
Ea a arătat că va colabora cu Gabriel Popescu, fiind nevoie de doi consilieri în domeniul economic şi social, specializările celor doi economişti fiind complementare. 


×
Subiecte în articol: ungureanu Monitorul Oficial
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close