Antena 3 CNN Politică Ungureanu: Sunt independent atât timp cât doresc asta. La un moment dat pot să îmi asum şi culori politice

Ungureanu: Sunt independent atât timp cât doresc asta. La un moment dat pot să îmi asum şi culori politice

Ungureanu: Sunt independent atât timp cât doresc asta. La un moment dat pot să îmi asum şi culori politice
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Mar 2012   •   22:43

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni seară, la postul public de televiziune, că va continua să rămână independent, pentru că astfel dispune de o liberate enormă, dar că la un moment dat poate accepta culorile unei formaţiuni politice, existând momente în care este nevoie să existe o susţinere politică puternică.
   
"Sunt independent atât timp cât doresc să fiu independent, nu înseamnă că, la un moment dat, nu pot să îmi asum culorile politice pe care simt că le pot reprezenta cel mai bine, am o libertate de opţiune enormă" a declarat Ungureanu.

"Deocamdată, sunt independent şi consider că din postura pe care o am, sprijinit de o coaliţie compusă din partide politice aflate la guvernare, îmi pot permite această poziţie", a spus Ungureanu, la postul public de televiziune.
   
Întrebat dacă această postură îl ajută mai mult decât să îl încurce, premierul a arătat că este greu de spus, deoarece uneori se simte nevoia unei susţineri politie puternice.
   
"Sunt şi momente în care simţi că ai nevoie de o susţinere politică puternică, o am astăzi, sunt şi momente când îţi dai seama că îţi lipseşte o legătură mult mai strânsă cu ceea ce se numeşte politică în organizaţiile locale, acolo unde actul de decizie de la nivel guvernamental trebuie foarte bine tradus", a spus Ungureanu.

×
Subiecte în articol: Mihai Răzvan Ungureanu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close