Antena 3 CNN Politică Emanuel Ungureanu (USR PLUS), despre Florin Cîțu: "Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat. Acest om iresponsabil conduce România"

Emanuel Ungureanu (USR PLUS), despre Florin Cîțu: "Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat. Acest om iresponsabil conduce România"

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS, a reacţionat dur în această după amiază la adresa lui Florin Cîțu, după ce premierul a admis că a stat în închisoare două zile în SUA pentru că a condus băut. „Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat", spune deputatul care îl atacă și pe Rareș Bogdan.

Emanuel Ungureanu (USR PLUS), despre Florin Cîțu: "Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat. Acest om iresponsabil conduce România"
de Claudia Popovici    |    11 Aug 2021   •   19:21

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu a spus la Antena 3 că Florin Cîţu nu manifestă grijă pentru majoritatea românilor care nu o duc bine. 

„Orice păcat din trecut care apare în actualitate trebuie asumat. Să bagatelizezi şi să spui că este un lucru banal. Ce se întâmplă la vârful PNL şi cu domnul Iohannis este absolut dezolant. Să vezi că le pasă numai de lupta de putere şi nu le pasă de nevoile oamenilor de care păreau preocupați în campania electorală este un lucru foarte îngrijorător pentru noi ca parteneri la guvernare", a spus Emanuel Ungureanu.

„Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România

„Ipocriții!Acest om iresponsabil conduce România. Să te urci beat la volan înseamnă că îți asumi și că poți ucide pe cineva nevinovat. Faptul ca mașinăria de propagandă a lui Cîțu, în frunte cu Rareș Bogdan, compară băutul la volan cu o bătaie în curtea școlii, arată nivelul moral al oamenilor care vor să aibă puterea absolută în România. O întrebare pentru domnul Rareș Bogdan: Dacă un membru al familiei tale ar fi lovit de o mașină condusă de un Cîțu beat la volan, ai considera acest fapt ca fiind un lucru minor? Ipocriților”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socializare.

Rareș Bogdan, reacție-surpriză, după ce Florin Cîțu a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în SUA

Rareș Bogdan a comentat, miercuri, la Antena 3, episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA după ce acesta ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

„Când eram copil aveam calitatea de a merge la olimpiadă, dar în același timp calitatea de a mă bate în curtea școlii. S-ar putea ca la un moment dat, când voi candida și eu la o poziție importantă, să mă trezesc că apare o plângere sau o situație în care am fost pedepsit de dirigintă sau de directorul școlii că în urmă cu 20 sau 23 de ani Florin a fost un tânăr student, cum sunt atât de mulți în lumea aceasta, care a consumat alcool la volan într-o Americă în care am fost de câteva ori și unde dacă doar ai sticla în mână și nu e într-o pungă deja este o mare problemă. Deci, chestiunea mi se pare puțin exagerată și mi se pare că cineva vrea neapărat să împingă această campanie internă spre un război total", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close