Antena 3 CNN Politică Uniunea Salvaţi România are un nou președinte

Uniunea Salvaţi România are un nou președinte

Uniunea Salvaţi România are un nou președinte
Sursa foto: Foto: Facebook/Dan Barna
28 Oct 2017   •   17:46

Deputatul Dan Barna este noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR), acesta fiind ales în cadrul Congresului extraordinar al partidului desfăşurat sâmbătă la Poiana Braşov. 

Dan Barna a obţinut 127 de voturi din cele 191 exprimate, iar contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, 50 de voturi. 

După anunţarea rezultatelor, Dan Barna a declarat că unul dintre primele lucruri pe care le va face în perioada următoare va fi să ia legătura cu toate filialele care au decis să nu participe la congres, pentru a pune capăt ''zbaterii'' în care s-a aflat în ultima perioadă partidul. 

Dan Barna a mai menţionat că extinderea şi creşterea partidului reprezintă unul dintre obiectivele sale prioritare. Potrivit acestuia, Congresul extraordinar organizat la Poiana Braşov a fost statutar, la acesta participând un număr mare de delegaţi. 

Contracandidatul său, Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, a declarat că îi va fi în continuare alături şi a îndemnat toţi membrii partidului, care au participat sau nu la acest congres, că dea dovadă de ''înţelepciune, moderaţie şi echilibru''. 

Dan Barna s-a născut pe 10 iulie 1975, iar în 2016 a fost ales deputat de Sibiu pe lista USR. 

Congresul extraordinar al USR a fost organizat ca urmare a demisiei lui Nicuşor Dan, fondatorul acestei formaţiuni politice. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close