Antena 3 CNN Politică Uniunea Social-Liberală a anunţat priorităţile legislative şi crearea unor grupuri de lucru

Uniunea Social-Liberală a anunţat priorităţile legislative şi crearea unor grupuri de lucru

Uniunea Social-Liberală a anunţat priorităţile legislative  şi crearea unor grupuri de lucru
07 Feb 2011   •   12:58

Liderii PNL, PC şi PSD s-au întâlnit pentru prima dată de la semnarea protocolului de constituire a Uniunii Social-Liberale. Ei au discutat priorităţile legislative din această sesiune parlamentară, dar şi cu privire la constituirea unor grupuri de lucru specializate pe domenii.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că liderii USL îşi doresc să evite excesul de structuri, astfel că numărul grupurilor de lucru ar putea fi unul destul de redus. "Este prima întâlnire. Avem câteva probleme legate de agenda celor două Camere la început de sesiune parlamentară şi de conturarea grupurilor de lucru pe direcţii, pe domenii. Vom vedea câte grupuri vom avea. Cât mai puţine, pentru că avem cu toţii experienţa unui exces de structuri şi nu vrem să mai păţim încă o dată ce e cumva tradiţional în România - foarte multe comisii şi comitete şi foarte puţin lucru efectiv", a declarat Antonescu.

"De azi USL începe să lucreze, să funcţioneze. Am prezentat grupurile de lucru. USL a anunţat priorităţile: corupţia de partid, locurile de muncă. Nu dorim bani în plus pe care să îi punem în aceleaşi găuri negre sau portocalii. Altfel, vreau să asigur pe toţi românii că atunci când USL va guverna, va exista o aplicare corectă a legii", a declarat şi Victor Ponta, liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Uniunea Social Liberala
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close