Antena 3 CNN Politică UNPR pune condiţii pentru încheierea unui protocolul cu PDL

UNPR pune condiţii pentru încheierea unui protocolul cu PDL

UNPR pune condiţii pentru încheierea unui protocolul cu PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Mar 2012   •   17:36

UNPR pune condiţii pentru încheierea protocolului cu PDL în vederea alegerilor locale, respectiv promovarea Legii privind taxarea averilor mari şi revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicării măsurilor de austeritate, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al UNPR o echipă a Uniunii a participat, marţi, la o întâlnire cu reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal, în cadrul căreia PDL a propus încheierea unui protocol de susţinere reciprocă a candidaţilor la alegerile locale.
   
PDL a decis să încheie un protocol de colaborare cu UNPR, a declarat, duminică, preşedintele PDL, Emil Boc, arătând că cele două formaţiuni se vor susţine reciproc în alegerile locale şi că această decizie a fost luată ca urmare a relaţiei privilegiate dintre cele două partide.
   
"PDL a decis, având în vedere relaţiile privilegitate, să încheie un protocol de colaborare, de susţinere, nu alianţă electorală, cu UNPR, fiind mandatată conducerea partidului să finalizeze acest protocol, ca urmare a relaţiei privilegiate pe care o avem în actul de guvernare împreună cu partenerii de la UNPR", a precizat Boc.
   
El a mai spus că acest protocol cu UNPR este de susţinere reciprocă la alegerile locale.
   

×
Subiecte în articol: UNPR Emil Boc protocol
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close