Antena 3 CNN Politică UPDATE. Întâlnirea dintre Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat. Ce au decis cei doi

UPDATE. Întâlnirea dintre Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat. Ce au decis cei doi

UPDATE. Întâlnirea dintre Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat. Ce au decis cei doi
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2015   •   13:26
UPDATE: Întâlnirea dintre preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi premierul Victor Ponta a luat sfârşit. Cei doi au vorbit despre mai multe subiecte, printre care şi numirea lui Eduard Hellvig în fruntea SRI.
 
"O discuţie fulger, cam jumătate de oră au stat în biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta. S-a discutat şi despre numirea lui Eduard Hellvig la SRI. Nu se va mai face o şedinţă de coaliţie, fiecare grup politic va decide cum va vota în şedinţa care va avea loc, cel mai probabil, marţi", a explicat reporterul Antena 3, Andreea Dumitrache.
 
Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze foarte mult nominalizarea lui Hellvig pentru şefia SRI, dar a explicat că trebuie avută o discţie în Parlament.
 
Din punct de vedere strict personal, am o părere foarte bună despre domnul Hellvig. În numele partidului nu pot să vorbesc, încă. Parlamentarii votează, trebuie o discuţie în grupuri. Conform Constituţiei, se votează în Parlament, deci trebuie discutat în Parlament. 

---

O întâlnire de urgenţă are loc la acest moment între premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. 

 
Reporterul Antena 3, Andreea Dumitrache, a explicat că astfel de întâlniri au loc destul de des, dar de această dată se va vorbi şi depsre nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru şefia SRI.
 
"Este o consultare neoficială, o întâlnire în care se vor discuta mai multe subiecte, dar şi nominalizarea lui Iohannis pentru şefia SRI. Tăriceanu nu a vrut să dea mai multe detalii. La întâlnire a sosit doar Victor Ponta şi, din ce ştim până acum, alţi lideri nu vor mai veni, dar rămâne de văzut."
 

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close