Antena 3 CNN Politică UPDATE. Klaus Iohannis: A fost o onoare să fiu primar timp de 14 ani

UPDATE. Klaus Iohannis: A fost o onoare să fiu primar timp de 14 ani

UPDATE. Klaus Iohannis: A fost o onoare să fiu primar timp de 14 ani
de O.P.    |    02 Dec 2014   •   13:10
UPDATE 13:10 - Marţi a fost ultima zi a lui Klaus Iohannis în calitate de primar al Sibiului. Iohannis a declarat, în cadrul ultimei sale conferinţe de presă din această poziţie, că a fost o onoare şi a mulţumit sibienilor. 

"Consiliul se va reuni pentru a desemna un primar interimar pentru municipiul Sibiu. Vreau să le mulţumesc sibienilor, care, de patru ori mi-au acordat încrederea lor. În aceşti ani am reuşit împreună să transformăm oraşul. Dintr-un oraş provincial, uşor prăfuit, Sibiul a ajuns capitală europeană. Le mulţumesc sibienilor pentru că au făcut aceste lucruri posibile. Pentru mine a fost o onoare şi o plăcere să le fiu primar timp de 14 ani şi jumătate. Le mulţumesc colegilor şi colegelor din Primărie, cu care am lucrat. Fără ei, aceste rezultate nu ar fi fost posibile."

---

Astăzi este ultima zi a lui Klaus Iohannis în calitate de primar al Sibiului. Iohannis trebuie să renunţe la funcţia de edil pentru a o prelua pe cea de preşedinte al României. 


După ce îşi va depune demisia, consilierii trebuie să aleagă prin vor secret un primar interimar dintre cei doi viceprimari: Astrid Fodor de la FDGR şi Virgil Popa de la PNL.

Înainte să-şi depună mandatul în şedinţa Consiliului Local, Klaus Iohannis va susţine şi o conferinţă de presă, aceasta fiind ultima sa întâlnire cu jurnaliştii în calitate de primar.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close