x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Adrian Ursu: Am aflat, din surse, că Băsescu îl va pune pe Turcescu să candideze la Sectorul 5

de G.S.   •   06 Feb 2016   •   10:28
Realizatorul emisiunii Secvențial, Adrian Ursu, a anunțat, vineri seară, în cadrul emisiunii Exces de Putere, că a aflat, pe surse, că Robert Turcescu ar fi în cărți pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5.

Aflăm acum din surse că Băsecu îl va pune candidat la Sectorul 5 pe Robert Turcescu. Totuși, eu cred că țara și chiar și Capitala sunt rezolvate. Deci pe bune.”

Amintim că Robert Turcescu anunța, în luna septembrie 2014, că ar fi fost ofițer sub acoperire. Lucru de altfel demonstrat cu documente de Antena 3 încă din vara anului 2012.

Turcescu a negat atunci că ar fi ştiut de avansarea sa în grad de colonel şi a chiar a cerut ministerului să-i fie retras gradul. Mai mult, a spus că nu a făcut armată.
poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Ministerul Sănătății va returna 500 de milioane de lei

Peste 100 de milioane de euro vor fi returnați de Ministerul Sănătății către bugetul de stat, după ce această sumă nu a fost distribuită spitalelor. Informația a fost prezentată joi, la ”Sinteza...

27 Oct 2016  •  22:57

poza

Show

Jojo, o graviduță sexy. Ce i-a spus Monica Anghel când a văzut-o îmbrăcată așa

Jojo, o graviduță sexy, deși mai are foarte puțin până va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său. Vedeta a fost prezentă joi  seară la un eveniment monden, așa că a ales o ținută pe măsură. ...

27 Oct 2016  •  20:21

sati