Urzeala „selfie-urilor” la dezbaterea paralelă Iohannis - Dăncilă. Ce a apărut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL și PSD

de A.M.P    |    19 Noi 2019   •   22:32
Urzeala „selfie-urilor” la dezbaterea paralelă Iohannis - Dăncilă. Ce a apărut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL și PSD Foto captura video Facebook

Dezbaterea paralelă Iohannis-Dăncilă a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele două tabere să se întreacă în selfie-uri postate pe Facebook.

Inaintea celor două evenimente, dar și în timpul lor, unii liberali și social-democrați au ținut să imortalizeze momentul, făcând abstracție pentru câteva minute de întrebările primite de candidații lor la prezidențiale.

Vicepremierul Raluca Turcan a postat un selfie cu echipa PNL de la dezbatere chiar înainte de venirea lui Iohannis în sală. ”Asteptând dezbaterea serii, suntem alături de Președinte! Vom rămâne uniți să construim o Românie normală!”, a scris Raluca Turcan.


 

Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a postat mai multe poze în care apare alături de fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, de Lia Olguța Vasilescu și de Mihai Fifor. „Suntem tot aici! Fără pauză de hidratare ca la „dezbaterea mea”. De peste două ore, conferința de presă reală, nearanjată, nedichisită, necenzurată”, a scris Gabriela Firea.

 

Parteneri
x close