Antena 3 CNN Politică USL a obţinut scoruri de peste 50% într-un sondaj realizat la nivel naţional

USL a obţinut scoruri de peste 50% într-un sondaj realizat la nivel naţional

USL a obţinut scoruri de peste 50% într-un sondaj realizat la nivel naţional
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Iul 2011   •   09:23

Potrivit unui sondaj realizat de USL scorul obţinut de coaliţie la nivel naţional este situat între 60 - 66%. Datele parţiale primite din teritoriu relevă faptul că, în nici un judeţ , cu excepţia Harghitei şi a Covasnei, uniunea nu a raportat un procent mai mic de 50%.

Filialele USL au trimis rezultatele sondajelor de opinie pentru a se analiza scorul din fiecare judeţ, dar şi candidaţii potriviţi pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale şi parlamentare. Printre judeţele cu cele mai bune scoruri se numără:  Vrancea, Vâlcea, Ialomiţa, Botoşani, Buzău şi Vaslui.

Cei din USL au anunţat că au scoruri de peste 50% şi în Bacău, Ilfov, Neamţ, Galaţi. Mai mult, în judeţele în care, până acum, domina PDL, Uniunea a depăşit pragul de 50%.

Un exemplu este judeţul Arad, condus de Gheorghe Falcă. Aceeaşi situaţie se înregistrază şi în Timişoara, Braşov, Botoşani sau Suceava.

Potrivit secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este posibil ca la viitoarele alegeri locale PDL să câştige conducerea a maxim cinci sau şapte Consilii Judeţene, iar cei de la UDMR trei sau patru. Acesta a precizat de asemenea că Uniunea ar avea şanse să câştige alegerile în 29-32 de judeţe. USL a amânat organizarea de sondaje în Capitală, organizaţiile din Bucureşti fiind ultimele care vor fi testate.

Vrancea - 74%
Vâlcea - 72%
Ialomiţa - 72%
Botoşani - 68%
Buzău - 72%
Vaslui - 65%


×
Subiecte în articol: USL sondaj Covasna Harghita PSD
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close