Antena 3 CNN Politică "USL are prea mult sânge". Antonescu: PSD e trup din trupul nostru. Problema e când ai prea mult sânge

"USL are prea mult sânge". Antonescu: PSD e trup din trupul nostru. Problema e când ai prea mult sânge

"USL are prea mult sânge". Antonescu: PSD e trup din trupul nostru. Problema e când ai prea mult sânge
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Oct 2013   •   15:13
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, marţi, trecerile la PSD ale unor parlamentari din rândurile opoziţiei, precizând că social-democraţii sunt "trup din trupul USL", însă problema intervine când e prea mult sânge şi creşte tensiunea arterială. 
 
Antonescu a fost întrebat dacă s-a gândit cum va trata "hemoragia" la care a făcut vorbire luni în plenul Senatului, când a comentat plecarea a trei senatori din PPDD la PSD. 
 
"De ce să o tratăm? Hemoragia nu aparţine USL, adică au plecat nişte oameni. (...) PSD este partea noastră, este trup din trupul nostru, este... doar ştiţi, e la USL. Problema este că nici când ai prea mult sânge nu e bine, adică e o tensiune arterială prea ridicată, asta ar putea fi un semn de îngrijorare. Dar, deocamdată, câţi, 5-6 oameni... nu e problema noastră. În orice caz, nu noi avem hemoragii", a replicat Antonescu. 
 
Luni, trei senatori PPDD - Florinel Butnaru, Marius Coste şi Dan Ioniţă au anunţat, în plenul Senatului, că părăsesc grupul parlamentar al acestui partid şi se alătură PSD, gestul fiind comentat de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, care a spus: "Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul".
 
Senatorii aleşi din partea PPDD Florinel Butnaru, Marius Coste şi Dan Ioniţă au anunţat că se vor alătura grupului parlamentar al PSD. Gestul a fost aplaudat de social-democraţi pe de o parte, iar pe de altă parte o serie de senatori s-au manifestat dezaprobator.
 
"Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul", a comentat preşedintele Senatului, Crin Antonescu.
 
În prezent, potrivit site-ului Senatului, grupul PSD cuprinde 66 de senatori, la care se adaugă cei trei senatori din partea PPDD.

 


 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close