Antena 3 CNN Politică USL: Băsescu nu a avut nici un cuvânt pentru protestatari, dar a atacat incalificabil opoziţia

USL: Băsescu nu a avut nici un cuvânt pentru protestatari, dar a atacat incalificabil opoziţia

USL: Băsescu nu a avut nici un cuvânt pentru protestatari, dar a atacat incalificabil opoziţia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Ian 2012   •   10:55

USL susţine că preşedintele Traian Băsescu a preferat să atace "incalificabil" opoziţia, marţi seară, la învestitura ministrului Cristian Diaconescu, în loc să vorbească despre nemulţumirile şi solicitările protestarilor.
   
"După două săptămâni de tăcere, Traian Băsescu nu a avut niciun cuvânt de spus românilor nemulţumiţi. Uniunea Social Liberală a luat act cu stupoare de discursul halucinant şi total rupt de realitate al preşedintelui Traian Băsescu. După aproape două săptămâni de tăcere, Traian Băsescu nu a găsit niciun cuvânt pentru nemulţumirile şi solicitările protestarilor, preferând în schimb să atace în mod incalificabil opoziţia", se arată într-un comunicat USL remis.
   
Potrivit Uniunii, Băsescu pare să nu înţeleagă, în ceasul al doisprezecelea, că "astfel de atacuri, total nedemne pentru un deţinător al funcţiei celei mai înalte în stat, nu vor putea să acopere nemulţumirea românilor".
   
"Mai mult, prin ignorarea totală a celor care protestează zilele acestea în stradă, în tot mai multe oraşe, Traian Băsescu arată încă o dată cât de mult îi desconsideră şi dispreţuieşte pe cetăţenii României, datorită cărora a ajuns în funcţia pe care o ocupă vremelnic. Ieşirile nervoase ale lui Traian Băsescu nu pot să acopere faptul că majoritatea covârşitoare a românilor nu mai au încredere în reprezentanţii actualei puteri, doresc un alt preşedinte, un alt guvern şi organizarea de alegeri anticipate", se arată în comunicat.
   
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că a observat că liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta vor demisiile preşedintelui, Guvernului şi Parlamentului, adică o ţară neguvernată.



×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close