Antena 3 CNN Politică USL îi cere procurorului general al României să radieze PDL

USL îi cere procurorului general al României să radieze PDL

USL îi cere procurorului general al României să radieze PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Sep 2011   •   18:31

Liderii Uniunii Social Liberale îi vor cere procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, radierea PDL din Registrul Partidelor Politice. Decizia USL vine după ce democrat-liberalii nu au depus la tribunal modificările la statut în termenul legal de 30 de zile.

"Orice partid trebuie să respecte legea. ... Nu mă aştept la Boc, lucrurile sunt foarte clare", a declarat Victor Ponta, copreşedinte USL.

În replică, cei de la PDL dau asigurări că acest lucru nu se va întâmpla, fiindcă termenul respectiv este doar unul de recomandare. Liderii democrat liberali susţin, însă, că partidul nu este în pericol de a fi radiat. Secretarul general al formaţiunii, Ioan Oltean, cel care trebuia să se ocupe de depunerea modificărilor la statut, spune că termenul respectiv este doar unul de recomandare.

"Au fost depuse documentele", a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Radierea PDL a fost solicitată de Viorel Rânghilescu, un bărbat care susţine că este unul dintre fondatorii partidului. Cererea sa va fi luată în discuţie de Tribunalul Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni.

 


×
Subiecte în articol: USL pdl documente statut
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close