Antena 3 CNN Politică USL va prezenta TOATE PLÂNGERILE PENALE depuse împotriva PDL. Numărul lor depăşeşte 300

USL va prezenta TOATE PLÂNGERILE PENALE depuse împotriva PDL. Numărul lor depăşeşte 300

USL va prezenta TOATE PLÂNGERILE PENALE depuse împotriva PDL. Numărul lor depăşeşte 300
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Noi 2012   •   19:41

USL va prezenta, într-o conferinţă de presă, un raport complet legat de plângerile penale depuse împotriva PDL în ultimele luni, scrie Agerpres.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al Consiliului Naţional al PSD, va fi prezentat un material legat de toate plângerile trimise la Parchete în urma auditelor la ministere, cu nume, prenume, cu sume, cu conturi, cu firme.

'Numărul plângerilor penale a depăşit deja 300 de când suntem la putere. Vreau să vă reamintesc că există alte aproximativ 620 de plângeri penale făcute tot în timpul guvernării PDL care zac în sertarele DNA fără să fie soluţionate nici până în ziua de astăzi', a spus Codrin Ştefănescu.

În fiecare zi la nivelul ministerelor şi al miniştrilor, agenţiilor, a departamentelor, a Curţii Conturi vin în fiecare zi informaţiile pe care le prezentăm legate de toate prejudiciile aduse de guvernarea PDL în diferite zone sectoriale. De exemplu, ultimul este Departamentul pentru Relaţiile cu Românii de Pretutindeni unde prejudiciul declarat astăzi de către cei care au făcut analiza este de patru milioane şi ceva de lei şi s-a făcut iarăşi o plângere penală', a mai spus Ştefănescu.

×
Subiecte în articol: USL Codrin Ştefănescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close