Antena 3 CNN Politică USR, încotro? Clotilde Armand: Nicușor Dan și-a sacrificat imaginea, eu nu eram gata să fac acest sacrificiu

USR, încotro? Clotilde Armand: Nicușor Dan și-a sacrificat imaginea, eu nu eram gata să fac acest sacrificiu

USR, încotro? Clotilde Armand: Nicușor Dan și-a sacrificat imaginea, eu nu eram gata să fac acest sacrificiu
10 Ian 2017   •   07:58

Oamenii nu au iesit la vot pentru ca nu am inteles destul de bine care sunt asteptarile lor, nu au incredere ca suntem cu adevarat altceva, ca suntem un partid antisistem, cu alta oferta. Mesajul nostru de corectitudine, anticoruptie, buna administrare, depolitizare nu e suficient, sustine vicepresedintele USR Clotilde Armand.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Armand admite ca in campania electorala a fost izolata in conducerea partidului si considera ca un congres rapid este necesar pentru ca USR este condus doar de oameni de la Bucuresti.

Clotilde Armand ne-a vorbit si despre excluderea sotului sau din partid, incercarile de intimidare pe care le-a resimtit, dar si despre situatia din USR care impune o serie de clarificari: "fie ne vom rupe in USR-dreapta, USR-stanga. Fie va trebui sa gasim o propunere convingatoare care sa fie acceptata de toti, ceea ce e foarte dificil, pentru ca nu exista o cultura democratica puternica".

Interviul, AICI
 

×
Subiecte în articol: interviu USR Clotilde Armand Nicușor Dan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close