Antena 3 CNN Politică USR, mesaj ironic la adresa liberalilor după ce au constatat că ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL

USR, mesaj ironic la adresa liberalilor după ce au constatat că ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL

Cei de la USR au transmis luni un mesaj ironic la adresa foștilor aliați de la PNL. Potrivit useriștilor, ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL.

USR, mesaj ironic la adresa liberalilor după ce au constatat că ministerele PSD au de două ori mai mulți bani decât cele ale PNL
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Noi 2021   •   22:00

Acest fapt este comentat pe Facebook de deputatul USR Radu Miruță.

"O nouă mare victorie a PNL#echipa câștigătoare. După ce a a pierdut funcția de premier pentru propria persoană și pentru partid 1 an și jumătate din cei trei până în 2024 funcția va reveni PSD, marele strateg-prizonier Florin Cîțu a cedat jumătate de ministere către PSD.

Ei bine, ministerele pe care la va avea în portofoliu PSD au avut în acest an 2021 bugete de 2,4 ori mai mari decât ministerele obținute la negociere de PNL. În total 150 de miliarde vs. 63 miliarde, iar situația va rămâne cam în aceiași parametri și pentru 2022”, a scris deputatul USR pe Facebook.

USR a anunțat deja că nu va vota guvernul PSD-PNL--UDMR. Dacian Cioloș sustine ca USR va conduce opoziția în Romania.

USR nu poate să gireze constituirea unui nou FSN care, din acest moment, va deține întreaga putere în statul român și știm ce s-a întâmplat atunci când PSD s-a mai aliniat și aliat cu PNL, care au fost efectele asupra funcționării statului și știm și ce s-a întâmplat atunci când PSD a fost la butoane în anii trecuți.

USR va conduce, din acest moment opoziția la acest bloc anti-reformator pentru că asta previzionăm că va fi acest guvern. E o coaliție din care face parte și PNL care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, din acest moment.

USR nu va vota un guvern capturat de PSD, un partid care a masacrat legile justiției și care a gazat cetățenii români pe 10 august, din păcate, liderii PNL abandonează orice speranță de reformă a justiției și legitimează un guvern care are toate premisele să revină la metode patentate de Nicolicea și Iordache.

USR devine principalul partid de opoziție și singurul partid care apără valorile cu adevărat liberale și europene. Vom folosi toate pârghiile să ne asigurăm că cele aproape 30 de miliarde de euro de care ar trebui să beneficieze românii chiar vor ajunge să finanțeze proiecte de modernizare așa cum ele sunt prevăzute în PNRR”, a spus Dacian Cioloș.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close