Antena 3 CNN Politică USR PLUS, în timpul Congresului PNL: "Nu putem continua guvernarea cu Florin Cîţu premier"

USR PLUS, în timpul Congresului PNL: "Nu putem continua guvernarea cu Florin Cîţu premier"

"Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câştigătoare.", a precizat USR PLUS, pe pagina de Facebook, în ziua în care are loc Congresul PNL unde Cîţu candidează pentru funcţia de preşedinte.

USR PLUS, în timpul Congresului PNL: "Nu putem continua guvernarea cu Florin Cîţu premier"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   16:09

"Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii." au anunțat foștii parteneri de guvernare ai lui Florin Cîțu.

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion a scris şi el, pe pagina sa de socializare, că "Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0".

""Echipa câştigătoare" nu se dezice! Cei care au aruncat toată ţara în haos doar pentru a-i asigura lui Florin Cîţu funcţia de preşedinte al PNL lansează zvonuri potrivit cărora, după congresul lor, USR PLUS se va întoarce în Guvernul Cîţu.

Exclus acest lucru! Ne-am fript o dată cu acest jucător la păcănele pe destinele românilor, a doua oară nu se va mai repeta. Florin Cîţu are o singură şansă să rămână în fruntea guvernului: USL 2.0. Doar frăţia cu Ciolacu îl mai poate salva şi menţine în funcţie", afirmă Stelian Ion. 

Rareș Bogdan: "Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii!"

Rareş Bogdan a comentat, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, declaraţia făcută de Octavian Berceanu (USR PLUS), care a afirmat că PNL protejează mafia deşeurilor. "Membrii importanți ai PNL sunt implicați direct în depozitări ilegale de deșeuri", a spus prim-vicepreședintele PNL.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat în emisiunea "Punctul de Întâlnire", declaraţia făcută fostul şef al Gărzii de Mediu.

Demis acum două zile de premierul Florin Cîțu de la șefia Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu a lansat acuzaţii grave către PNL

"Mi se pare o declarație halucinantă. Dintr-odată constatăm că cei din USR, nişte îngeraşi, au stat la masă cu răul suprem al acestei ţări. Mi se pare ireal, ceva de noaptea nopţii, ceva ce întrece orice închipuire. Şi oamenii ăştia ne spun în continuare că vor să guverneze cu noi. Dom’le, domnul Berceanu a fost până mai ier șeful Gărzii de Mediu. A spus vreodată ceva, a venit cu nume?

Rareş Bogdan: "Eu sunt cel moderat din PNL"

Eu sunt cel care în continuare spune că trebuie să refacem alianţa. Dar mi-e greu în faţa colegilor mei. Cred că e greu să mai legi nişte punţi când eşti acuzat de la toate nivelele. În curând vom afla că tot răul României, Europei şi lumii e generat de PNL. Este cutremurător. Ei se ocupă doar de plângeri, nu am văzut să construiască ceva”, a mai spus primvicepreşedintele PNL. 

×
Subiecte în articol: USR PLUS Florin Cîțu premier
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close