Antena 3 CNN Politică USR ameninţă cu ieşirea de la guvernare, iar liderii formaţiunii sunt nemulţumiţi de rezultatele cabinetului Cîţu

USR ameninţă cu ieşirea de la guvernare, iar liderii formaţiunii sunt nemulţumiţi de rezultatele cabinetului Cîţu

USR ameninţă cu ieşirea de la guvernare. Liderii formaţiunii sunt nemulţumiţi de rezultatele cabinetului Florin Cîţu şi vin cu nenumărate reproşuri la adresa miniştrilor liberali. 

USR ameninţă cu ieşirea de la guvernare, iar liderii formaţiunii sunt nemulţumiţi de rezultatele cabinetului Cîţu
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2021   •   11:57

Ba chiar vicepremierul Dan Barna consideră că partidul său a fost "tras pe sfoară".

Până în prezent, după opt luni de guvernare, USR poate spune că a strâns mai puţine obiective îndeplinite în această perioadă şi sunt frustraţi de faptul că cei din PNL şi UDMR au reuşită să-şi atingă mai multe obiective din campania electorală, în timp ce ei au rămas în urmă.

Chiar Dan Barna spunea că el nu este deloc mulţumit de felul în care decurge guvernarea şi şi-a luat angajamentul în faţa propriilor membri să-şi dea un termen de şase luni.

Apoi, ar trebui să vadă cât au reuşit să îndeplinească din obiectivele importante pe care şi le-au propus în decembrie anul trecut şi în funcţie de realizarea acestor obiective să decidă dacă mai rămân sau nu la guvernare alături de partenerii din PNL şi UDMR.

Mai mult, la următoarea şedinţă de coaliţie le vor pune în vedere celor din PNL şi UDMR că şi-au luat aceste termene şi până în decembrie - ianuarie trebuie să livreze ceva propriilor membri astfel încât să-şi justifice rămânerea în coaliţia de guvernare.

×
Subiecte în articol: ieşire guvernare USR
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close