Antena 3 CNN Politică Va fi sau nu exclus Cristian Preda Preda din PDL, după atacurile la Prigoană? Ce a decis PDL

Va fi sau nu exclus Cristian Preda Preda din PDL, după atacurile la Prigoană? Ce a decis PDL

Va fi sau nu exclus Cristian Preda Preda din PDL, după atacurile la Prigoană? Ce a decis PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Mai 2012   •   19:18

Cristian Preda nu va mai fi exclus din PDL. Conducerea partidului a decis că ofensele europarlamentarului Preda aduse în urmă cu o lună lui Silviu Prigoană nu mai sunt atât de grave încât Preda să iasă din tabăra democrat-liberală.

"Decizia Biroului Permanent Naţional a fost cu abţinere de a nu mai trimite propunerea de excludere din partid a lui Cristian Preda. Atitudinea domnului Preda a fost produsul unei evoluţii de mai bine de o lună de zile şi a discuţiilor pe care le-a avut cu mine şi cu conducerea partidului. (...) Cristian Preda este o resursă importantă a PDL de care avem nevoie", a clarificat preşedintele PDL, Emil Boc.

"Suntem într-o bătălie cu această ofensivă socialistă. Am spus-o, PSD şi PNL sunt două filiale ale aceleiaşi formaţiuni şi credem că în acest moment e nevoie de solidaritate şi de coerenţă", a spus, la rândul său, Cristian Preda.

Citeşte şi Cristian Preda a dezvăluit, la Antena 3, de ce nu îl sprijină pe Prigoană la Primăria Capitalei. Ce voia să introducă deputatul în România.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close