Antena 3 CNN Politică Vadim: Băsescu are tumori la creier şi la ficat şi era să se înece în Marea Neagră (VIDEO)

Vadim: Băsescu are tumori la creier şi la ficat şi era să se înece în Marea Neagră (VIDEO)

Vadim: Băsescu are tumori la creier şi la ficat şi era să se înece în Marea Neagră (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Aug 2010   •   22:54

Preşedintele PRM şi eruoparlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Subiectiv", că preşedintele Traian Băsescu este grav bolnav şi că în urmă cu patru zile era să se înece în Marea Neagră. Liderul PRM susţine că şeful statului are o tumoare pe creier şi una la ficat şi că este "bombardat cu medicamente şi injecţii".

"Traian Băsescu a vrut să se ducă la tratament, acolo, la Shanghai, pentru cancerul de ficat pe care îl are. (...) Ce tot caută el la spital? S-a scobit cu tirbuşonul în ureche, ce să-ţi spun! Haide, că nu suntem copii de ţâţă. Deci el vorbea la telefon cu un ministru şi şi-a băgat un beţigaş care nu există în ureche... Nu, el s-a dus că are o tumoare pe creier. Are la ficat şi la creier. Pe cât facem pariu?", a declarat Vadim Tudor.

"Eu ştiu fiecare minut din viaţa lui, domne. Acum vreo trei-patru zile era să se înece în Marea Neagră. Nu că nu-i place apa, ci el vrea să facă baie în whisky. A avut nişte crampe musculare şi cârcei şi l-au luat trei ofiţeri SPP pe braţe şi al patrulea - medic, ofiţer SPP - şi l-au dus la vila lui Ceauşescu de la Neptun (...) A făcut cârcei din cauza bolilor şi injecţiilor cu acupunctură. L-au tras chinezii la maşina de cusut, domne. I-a băgat 1.500 de ace. (...) E bombardat cu medicamente şi cu injecţii", a mai spus Vadim.



Europarlamentarul mai susţine că şeful statului a mai fost dus la spital zilele aceste pentru că ar fi făcut insolaţie.

"Ieri a fost la nişte inundaţii, da? I s-a făcut rău, a făcut insolaţie, l-a bătut soarele în ceea ce el într-un moment de optimism numeşte cap şi l-au dus iară la spital", susţine Vadim.

Liderul PRM a mai declarat că, dacă până în octombrie nu se va duce să se interneze, îl va arunca pe fereastră pentru ca România să scape de el.

"Problema numărul unu e să scăpăm de Băsescu. Eu vă promit că, cel târziu până în octombrie, scăpăm de el. Fie se internează să-şi vadă de sănătate, fie mă duc eu la el şi-l arunc pe fereastră", a mai spus europarlamentarul.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor bolnav cancer
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close