Antena 3 CNN Politică Val de ironii în USR, după demisia lui Cioloş: "A fugit. Nu are niciun REPER"

Val de ironii în USR, după demisia lui Cioloş: "A fugit. Nu are niciun REPER"

Un val de mesaje ironice a apărut în USR dupa demisiile lui Dacian Cioloş şi ale susţinătorilor săi. 

Val de ironii în USR, după demisia lui Cioloş: "A fugit. Nu are niciun REPER"
Sursa foto: Grigore Popescu / Agerpres Foto | Hepta - Mediafax_Foto-Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2022   •   14:25

Dacian Cioloş a anunţat înfiinţarea unui nou partid, REPER, şi acuză actuala conducere USR că a îndepărtat partidul de valorile și promisiunile cu care au câştigat voturile la ultimele alegeri. 

Cosette Chichirău

"Rezultatele vin pentru cei care muncesc și pentru cei care luptă până la capăt. Acesta este adevăratul REPER al câștigătorilor".

Clotilde Armand 

"În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îți abandonezi toți camarazii de pe front înseamnă că n-ai nici un REPER".

Stelian Ion

"Să ți se ofere atâtea șanse pe care să le ratezi una după alta, ăsta da REPER al eșuării".

Dacian Cioloș 

"Îmi este imposibil să găsesc o formulă prin care să exprim pe de-a-ntregul ceea ce simt în aceste momente. Cu siguranță, despărțirea de USR îmi lasă un gust amar și o uriașă cantitate de tristețe".

Cătălin Drulă

"Cioloş a ales o serie de renunţări în ultima vreme: demisie de la Renew, demisia de la preşedinţia USR, demisie din USR".

CTP, despre demisia lui Cioloș: "Procesul de autodistrugere al USR, riguros realizat de propriii săi membri"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că demisia lui Dacian Cioloş din USR este pentru că fostul premier "nu a reușit să-și facă propriul cerc restrâns" și pentru că "a văzut că dispare politic".

Partidul "se îndreaptă spre dispariția politică sau irelevanță politică", a mai spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce Cioloş a anunţat şi că îşi face un nou partid, REPER, potrivit digi24.ro.

"Nu era o nevoie imperioasă de așa ceva? Nu simțeați că e nevoie de încă un partid? Vine să împlinească o cerință națională, în momentul de față, domnul Cioloș", spune CTP.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close