Antena 3 CNN Politică Valeriu Stoica: PDL riscă să piardă voturi, din cauza măsurilor anti-criză, dar va atrage electorat de dreapta

Valeriu Stoica: PDL riscă să piardă voturi, din cauza măsurilor anti-criză, dar va atrage electorat de dreapta

Valeriu Stoica: PDL riscă să piardă voturi, din cauza măsurilor anti-criză, dar va atrage electorat de dreapta
Sursa foto: Valeriu Stoica
12 Mai 2010   •   17:13

Partidul Democrat Liberal riscă să piardă voturi, din cauza măsurilor anti-criză, a declarat miercuri, la RFI, vice-preşedintele PDL, Valeriu Stoica. El a apreciat că în cazul în care se va veni cu măsuri reale de dreapta pentru combaterea crizei, partidul va reuşi să-şi fidelizeze mediul privat şi să atrgă din electoratul de dreapta.

"PDL s-ar putea să piardă voturi din partea celor care nu au într-adevăr convingeri de dreapta şi soluţii de dreapta, dar prin aplicarea fermă a acestor măsuri, PDL îşi va fideliza electoratul de dreapta, în primul rând sectorul privat, pentru că până la urmă aceste măsuri de dreapta pe care le propune PDL, în înţelegere cu preşedintele României, în înţelegere cu grupurile parlamentare, cu Guvernul, toate aceste măsuri de dreapta sunt soluţia pentru a avea în viitor de partea noastră întregul sector privat", a explicat Valeriu Stoica.
Vice-preşedintele Partidului Democrat Liberal le-a cerut miniştrilor din Guvernul Boc să iasă la rampă şi să explice măsurile anti-criză, indiferent din ce partid fac parte, pentrua facea cunoscute motivele şi consecinţele acestor măsuri.

"Din acest moment, miniştrii, şi mă refer nu numai la miniştrii PDL, ci la toţi miniştrii din cabinet, chiar dacă sunt independenţi, chiar dacă reprezintă UDMR, miniştrii au datoria să iasă public şi să explice aceste măsuri. De asemenea, ceilalţi purtători de imagine ai PDL au datoria să faca acelaşi lucru", a declarat Stoica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close