Antena 3 CNN Politică Valeriu Turcan: Concluzia preşedintelui este că domnul Ponta refuză să se maturizeze

Valeriu Turcan: Concluzia preşedintelui este că domnul Ponta refuză să se maturizeze

Valeriu Turcan: Concluzia preşedintelui este că domnul Ponta refuză să se maturizeze
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    09 Sep 2011   •   17:02

Victor Ponta a depus o plângere penală faţă de preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele ANAF, Sorin Blejnar. Liderul PSD  a declarat că Traian Băsescu şi Sorin Blejnar trebuie să fie pedepsiţi conform legii, întrucât l-au ameninţat şi au instigat la comiterea unui abuz în serviciu împotriva sa.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a declarat, vineri, că acţiunea lui Victor Ponta este un demers propagandistic complet necredibil.

"Concluzia preşedintelui este aceea că domnul Ponta refuză să se maturizeze", a declarat Valeriu Turcan, în direct la Antena 3. Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei a anunţat că şeful statului nu doreşte să se implice în acţiunea "propagandistică" iniţiată de preşedintele PSD.

În ceea ce priveşte declaraţiile preşedintelui, în care acesta vorbea despre suspiciuni de corupţie la adresa liderului social-democrat, Valeriu Turcan a răspuns că este vorba de anumite ironii făcute de Traian Băsescu. Preşedintele nu a dat un verdict şi nici nu a cerut cuiva să desfăşoare vreo acţiune, ci a folosit informaţii disponibile în presă, explică purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

 


×
Subiecte în articol: purtator de cuvant Victor Ponta ironii
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close