Antena 3 CNN Politică Valeriu Zgonea: Am o mare onoare să fiu reconfirmat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Valeriu Zgonea: Am o mare onoare să fiu reconfirmat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Valeriu Zgonea: Am o mare onoare să fiu reconfirmat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    20 Dec 2012   •   09:53

Social-democratul Valeriu Zgonea a declarat joi că a fost reconfirmat de către cele trei grupuri parlamentare ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Sunt satisfăcut că cele trei grupuri care constituie USL m-au reconfirmat în această funcţie şi e o mare onoare să am în responsabilitate comportamentul a 412 parlamentari", a spus Zgonea, citat de Agerpres.

"Nu a avut nimeni după Revoluţie posibilitatea să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor cu un asemenea număr de parlamentari - fiecare cu problemele lui cu circumscripţia sa, cu dorinţele sale. Am speranţe că, împreună cu echipa tehnică şi cu grupurile parlamentare, voi duce până la capăt această responsabilitate într-o perioadă grea şi tumultoasă în România
", a susţinut preşedintele Camerei Deputaţilor, la finalul unei şedinţe cu grupurile parlamentare ale PSD.

Acesta a menţionat că "au mai existat nemulţumiri" în negocierea unor funcţii de conducere, dar, în cele din urmă, "lucrurile au fost normale".

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close