Antena 3 CNN Politică Valeriu Zgonea: Am votat pentru România şi pentru unitate, pentru viitorul european al românilor

Valeriu Zgonea: Am votat pentru România şi pentru unitate, pentru viitorul european al românilor

Valeriu Zgonea: Am votat pentru România şi pentru unitate, pentru viitorul european al românilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Iul 2012   •   09:19

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminică dimineaţă, la secţia de votare amenajată în incinta Colegiului Economic "Gheorghe Chiţu" din Craiova.

Zgonea a venit la vot împreună cu tatăl şi cu fiul său, iar la ieşirea din secţia de votare a declarat că a votat "pentru România şi pentru unitate", informează Agerpres.

Potrivit lui Zgonea, dacă referendumul de duminică pentru demiterea preşedintelui suspendat nu va fi validat din cauza absenteismului, în România va continua criza politică, iar ţara va fi împinsă "uşor, uşor către periferia Uniunii Europene".

"Am venit să votez azi pentru România şi pentru unitate. Eu cred că România nu mai are nevoie de scandaluri. (...) Suntem la fel de europeni ca orice ţară europeană. Astăzi, românii trebuie să vină la vot pentru a demonstra că viitorul lor este unul european. Dacă referendumul nu va fi validat din cauza absenteismului, din păcate criza politică va continua: leul va continua să se deprecieze şi, în opinia mea, România va fi împinsă uşor, uşor către periferia Uniunii Europene. Eu cred că fiecare român este la fel de european, la fel de credibil şi la fel de democratic ca orice cetăţean al Uniunii Europene şi pentru acest lucru am venit astăzi să votez", a spus Zgonea la ieşirea din secţia de votare.





×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close