Antena 3 CNN Politică Valeriu Zgonea îşi face Guvern din umbră. Cine sunt oamenii şefului de la Cameră

Valeriu Zgonea îşi face Guvern din umbră. Cine sunt oamenii şefului de la Cameră

Valeriu Zgonea îşi face Guvern din umbră. Cine sunt oamenii şefului de la Cameră
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    17 Iul 2013   •   07:19

Valeriu Zgonea îşi face Guvern din umbră. A luat sub aripa sa câţiva boboci din Parlament, le-a dat atribuţii precise şi speră ca pe viitor să-i fie recunoscută paternitatea asupra noii generaţii de social-democraţi.

Oamenii lui Zgonea sunt însă contestaţi de seniorii PSD care nu văd sensul creării unui grup de lucru al tinerilor. 

După opt ani de opoziţie, social-democraţii par decişi să rămână multă vreme la putere, aşa că şi-au scos la antrenament şi generaţia viitoare. Profesor de politică este chiar preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, care a creat un grup de lucru format din bobocii PSD. 
 
"Aceste lucruri sunt normale, dacă vrei ca generaţia care a intrat în Parlament să ajungă la un moment dat să fie la fel de capabil cum eşti tu când ai ajuns preşedintele unei comisii sau preşedintele Parlamentului României", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Dacă prima sesiune parlamentară a fost de acomodare, de la toamnă, pupilii lui Zgonea vor trece la fapte. Daniel Suciu, spre exemplu, va fi purtătorul de cuvânt al preşedintelui Camerei Deputaţilor, iar juristul de serviciu al grupului PSD va fi Daniel Florea
 
La comisia juridică va fi transferată din toamnă şi cea mai tânără deputată, Cătălina Ştefănescu. Colega sa, Gabriela Podaşcă este însărcinată cu legile din domeniul asistenţei sociale, iar Ionuţ Vulpescu de profesie teolog va reprezenta Camera Deputaţilor la reuniunile de profil. 
 
 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea Daniel Florea
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close