Antena 3 CNN Politică Vanghelie a fost intervievat de un reporter de la Associated Press

Vanghelie a fost intervievat de un reporter de la Associated Press

Vanghelie a fost intervievat de un reporter de la Associated Press
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Ian 2011   •   11:53

Aventura lui Marian Vanghelie în SUA continuă. Primarul sectorului 5 al Capitalei a acordat joi un interviu jurnaliştilor Associated Press. Tot joi, edilul s-a întâlnit cu oficiali de la Departamentul de Dezvoltare şi cu congresmanul Robert Aderholt, informează Mediafax.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie şi delegaţia care îl însoţeşte în vizită în SUA au avut, joi, o întâlnire cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relaţii Transatlantice din cadrul Academiei de Studii Internaţionale "Johns Hopkins" şi cu Marge Turner, vicepreşedintele Departamentului de Dezvoltare.

În plus, Marian Vanghelie a discutat cu Chas Cadwell, directorul Centrului pentru Dezvoltare Internaţională şi Guvernare, şi Rolf Pendall, directorul Centrului pentru Dezvoltare Urbană şi Comunitară din cadrul Institutului Urban.

Delegaţia condusă de Marian Vanghelie s-a mai întâlnit, joi, cu Caleb Shreve, director executiv al Organizaţiei Global Fairness Initiative, dar şi cu Ken Dodd, vicepreşedintele ACS Transportation Solutions.

Edilul i-a mai bifat pe lista sa de întâlniri pe Elizabeth Shuler, secretar-trezorier al AFL-CIO, (Federaţia Americană a Muncii şi Congresul Organizaţiilor Industriale) şi pe congresmanul Robert Aderholt.

Ca şi cum toate aceste întâlniri nu ar fi fost de ajuns, Vanghelie a mai acordat şi un interviu reporterului Desmond Butler de la Associated Press.

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close