Antena 3 CNN Politică Vanghelie: "Băsescu vrea să scoată PSD-ul de la guvernare în următoarele două săptămâni" (VIDEO)

Vanghelie: "Băsescu vrea să scoată PSD-ul de la guvernare în următoarele două săptămâni" (VIDEO)

Vanghelie: "Băsescu vrea să scoată PSD-ul de la guvernare în următoarele două săptămâni" (VIDEO)
Sursa foto: vanghelie
07 Aug 2009   •   23:24

Preşedintele Traian Băsescu vrea ca în următoarele două săptămâni să înlăture PSD-ul de la guvernare. Este declaraţia preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. Acesta îl acuză pe şeful statului de demagogie, şi spune că ar mai fi încercat să-i atragă de partea sa pe unii dintre social-democraţi, cu ajutorul lui Miron Mitrea.

Marian Vanghelie a declarat la emisiunea Stirea Zilei de la Antena 3 că şeful statului vrea să pună în aplicare un plan mai vechi şi va încerca să îi scoată pe social-democraţi de la guvernare în perioada următoare.

?În continuare domnul preşedinte se menţine pe linia dânsului. Încearcă în acest moment şi doreşte ca în următoarele 2 săptămâni să scoată PSD-ul de la guvernare? a spus şeful organizaţiei PSD Bucureşti.

Vanghelie spune că Traian Băsescu închearcă o scindare a social-democraţilor cu ajutorul unor oameni chiar din interiorul partidului. Încearcă astfel să creeze o majoritate parlamentară în jurul PD-L.

Potrivit lui Vanghelie, Băsescu încearcă, împreună cu Miron Mitrea, ?să rupă un grup de la PSD şi să-l mute la PD-L şi să facă o majoritate cu încă o bucăţică de la PD-L şi cu minorităţile. Aşa a făcut cu PNŢCD, aşa a făcut cu PNL, aşa face şi cu PD-L. Nu cred că cei de la PD-L sunt implicaţi. Pur şi simplu e ceea ce doreşte să facă Traian Băsescu în următoarele 2 săptămâni? a mai spus primarul sectorului 5.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie PSD guvernare
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close