Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Când toată lumea pune frână în curbă eu accelerez

Vanghelie: Când toată lumea pune frână în curbă eu accelerez

Vanghelie: Când toată lumea pune frână în curbă eu accelerez
Sursa foto: marian vanghelie
02 Mai 2009   •   15:33

Acesta a fost mesajul transmis de preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, celor peste o mie de membrii social democrati reuniţi sâmbătă la Braşov. Ei au discutat despre strategina petru campania europarlamentarelor care va începe, oficial, săptămâna viitoare.

Lupta electorală a PSD pentru alegerile europarlamentare începe în forţă. Peste o mie de membri ai PSD, conduşi de Marian Vanghelie dezbat, la Braşov, timp de două zile strategia de campanie.

Marian Vanghelie a ţinut să critice modul în care cu o zi în urmă, unii politicieni s-au ferit să-şi asocieze imaginea cu serbările câmpeneşti de 1 Mai.

?Îi mulţumesc lui Mircea Geoană că a acceptat ca ziua de 1 Mai să se facă exact aşa cum este o tradiţie. Tradiţia nu este a lui Marian Vanghelie, nici a PSD, ci este o tradiţie internaţională. Nu putem discuta sau delimita lucrurile. Nu putem de 1 Mai să mâncăm hamburgeri, ci mici, românii asta vor?, a declarat Vanghelie.

Social-democraţii se bazează la europarlamentare pe nume precum Adrian Severin, Corina Creţu, Rovana Plumb şi Ioan Enciu, care ocupă primele locuri pe lista partidului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close