Antena 3 Politică Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)

Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)

15 Iun 2009   •   14:37
Vanghelie caută pe..."Gogăl, goagăl, gagăl" date despre Herodot, păpădie şi salată (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a fost cuprins de un adevărat zel autodidactic după ce duminică preşedintele Traian Băsescu a apreciat că oricine poate învăţa despre Herodot pe Google. Vanghelie s-a lăudat presei că în zorii zilei de luni căuta pe net date despre Herodot, salată şi păpădie.
Pe lângă date legate de salată şi păpădie, Vanghelie a căutat pe Google informaţii despre Herodot, demonstrând că a reţinut şi perioada în care a trăit istoricul grec: 484 ? 425 înainte de Hristos.
"Eu m-am dus acolo că a zis preşedintele", a afirmat social-democratul. Doar că nu mai ştia cum se chemă motorul de căutare folosit pentru a-şi astâmpăra setea de cunoştere.
"Gogăl, goagăl, gagăl", au ieşit rapid din gura liderului PSD de Bucureşti înainte de a nimeri varianta corectă, punând noua gafă de limbaj pe seama oboselii."Cred că în momentul de faţă e o problemă foarte delicată şi trebuie să o tratăm cu foarte mare resposabilitate, nu să îi speriem pe români şi trebuie să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor. Nu cu asemenea formulte, de a spune ce trebuie să înveţe românii şi cum găsesc pe Goagăl, Gagăl, Google, aşa, unde găsim păpădia şi unde ne interesăm de Herodot. Ăsta este un circ!", a spus primarul de la sectorul cinci, referindu-se la recomandările lui Băsescu, care spusese că şcoala trebuie să-i înveţe pe copii lucruri practice, în timp ce cunoştineţele geneerale despre păpădie, salată şi Herodot pot fi cultivate pe Google.

Vanghelie a trecut rapid peste gafă şi a subliniat că formula PSD-PDL a fost un compromis. "A trebuit să creăm acest compromis pentru români. Eu am votat împotrivă. Acum e o problemă foarte delicată, trebuie să o tratăm cu responsabilitate nu să îi speriem pe români", a declarat Marian Vanghelie.
Vanghelie a precizat că Traian Băsescu nu respectă pe nimeni. "Banca Naţională spune un lucru, el baletează şi spune altceva. Miniştrii PSD au respectat instituţia Guvernului. Băsescu nu l-a respectat pe Boc. Nu respectă pe nimeni", a spus preşedintele PSD Bucureşti.
"Să-mi spuneţi cine este Băsescu în ianuarie 2010!", a mai spus la final Vanghelie.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close