Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Dacă nu spuneam ceva, ne trezeam că ne iau şi pe noi din casă cu 30 de mascaţi

Vanghelie: Dacă nu spuneam ceva, ne trezeam că ne iau şi pe noi din casă cu 30 de mascaţi

Vanghelie: Dacă nu spuneam ceva, ne trezeam că ne iau şi pe noi din casă cu 30 de mascaţi
Sursa foto: stitrea zilei
08 Apr 2009   •   20:45

?M-au întrebat foarte mulţi dacă sunt sănătos sau nu, după ce am declarat ceea ce am declarat, şi am spus: dacă nimeni nu spune nimic atunci mâine sau poimâine ne iau şi pe noi cu 30 - 40 de mascaţi din casă. Mi-am asumat această responsabilitate, să spun aceste lucruri, ştiind şi crezând că sunt persoane care ştiu şi cunosc şi care vor dezbate aceste lucruri?, a declarat Marian Vanghelie, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la Ştirea Zilei.

Preşedintele PSD Bucureşti a dorit astfel să explice de ce a afirmat weekend-ul trecut că seria arestărilor din ultimul timp va continua, ţintele fiind persoane cunoscute din mass-media.

?Dacă acum doi sau trei ani mulţi spuneau de Băneasa Investement că este o escrocherie foarte mare, toată lumea spunea: "măi Vanghelie dar dovezi ai?" - se observă acum că cu 80.000 de euro s-a luat o afacerere de 1 miliard de euro", a mai spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie, Preşedintele PSD Bucureşti a declarat la sfârşitul săptămânii că seria arestărilor din ultima perioadă va continua. De această dată ţintele vor fi personaje cunoscute din mass-media. El susţine că zvonul potrivit căruia în perioada următoare vom asista la arestarea mai multor jurnalişti români nu este o invenţie, ci este vehiculat chiar şi pe holurile ministerelor. Marian Vanghelie vorbeşte despre o legătură a acestor posibile reţineri cu arestările de la DGIPI dar şi cele ale oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu şi Gigi Becali.

Marian Vanghelie nu a precizat însă despre ce jurnalişti este vorba, dar a lăsat să se înţeleagă că Sorin Roşca Stănescu ar fi intrat în vizorul lui Traian Băsescu atunci când a vorbit despre afacerile imobliare ale fiicei sale cu Puiu Popovicu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie arestari Becali
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close