Antena 3 Politică Vanghelie despre demersul ANI: Sunt liniştit. Verificarea mea, anunţată acum un an şi jumătate

Vanghelie despre demersul ANI: Sunt liniştit. Verificarea mea, anunţată acum un an şi jumătate

12 Apr 2010   •   10:21
Vanghelie despre demersul ANI: Sunt liniştit. Verificarea mea, anunţată acum un an şi jumătate
Sursa foto: Marian Vanghelie

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat luni, că de acum un an şi jumătate Agenţia Naţională de Integritate a anunţat verificarea sa, când a anunţat şi verificarea miniştrilor Vasile Blaga şi Radu Berceanu. Suspectat de fals în declaraţiile sale de avere, liderul PSD Bucureşti s-a declarat liniştit.
"Înţeleg că se fac tot felul de verificări, însă eu sunt liniştit, pentru că de acum acum un an şi jumătate a anunţat verificarea mea", a spus Marian Vanghelie, citat de Mediafax, referindu-se la anunţul Agenţiei Naţionale de Integritate, potrivit căruia a sesizat procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 să-l cerceteze pe edil pentru fals în declaraţii de avere şi de interese.

La data de 12 mai 2008, Agenţia Naţională de Integritate, s-a sesizat din oficiu ca urmare a publicării unor articole de presă care semnalau posibila nerespectare de către Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 (Bucureşti), a dispoziţiilor legale referitoare la completarea şi depunerea declaraţiilor de avere.

VANGHELIE DESPRE DEMERSUL ANI


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close