Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Guvernul nu poate să funcţioneze atât timp cât suntem o struţo-cămilă

Vanghelie: Guvernul nu poate să funcţioneze atât timp cât suntem o struţo-cămilă

Vanghelie: Guvernul nu poate să funcţioneze atât timp cât suntem o struţo-cămilă
Sursa foto: marian vangheli
12 Mar 2009   •   08:03

Unul din cei mai guralivi lideri PSD, Marian Vanghelie crede că Traian Băîsescu se va excita doar până la toamnă în fotoliul prezidenţial. Liderul de la Bucureşti este convins că popularitatea actualului şef al statului a dispărut, motiv pentru care va pierde alegerile.

Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu se excită în fiecare zi, pentru că nu se mai comportă normal. Fără să am o problemă şi fără să fim răutăcioşi, sunt momente în care îmi este simpatic. Cum este simpatic tuturor românilor. Datorită acestor calităţi a luat şi ia voturi. Insă, după pţrerea mea, simpatia asta are limitele ei. Simpatia va scţdea dacţ, dupţ cinci ani de zile, nu faci nimic. Cred cţ, din cauza votului negativ la adresa sa, Traian Bţsescu va pierde alegerile într-un mod destul de dur. Din acest punct de vedere, excitaţia lui Traian Băsescu se va finaliza o dată cu mandatul?, declara Vanghelie la întrebarea ziarului Ziua l

Marian Vanghelie crede că amânara numirii pe funcţii a oamenilor desemnaţi de PSD este ?o chestie voită. Preşedintele Mircea Geoanp încp crede cp aceste numiri nu s-au făcut din lipsa timpului. Ca să fiu echlibrat, cred că e şi una, şi alta. Insă este un lucru negativ la adresa Guvernului. Guvernul nu poate să funcţioneze atât timp cât suntem o struţo-cămilă: o parte PSD, o parte PD-L, şi mai avem şi jumptate din PNL, pe acolo, printre noi, care se agită brownian?.
Vordind despre o posibilă candidatură la preşedinţia partidului, politicianul a afirmat că nu este încă momentul porivit. ?Deocamdată vreau să fiu unul din cei mai nervoşi vicepreşedinţi. În stilul meu caracteristic, vreau să fiu unul dintre oamenii care se agit ă pe scena politică?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close