Antena 3 CNN Politică Vanghelie îi pregăteşte cadouri portocalii lui Băsescu pentru sfârşitul de mandat

Vanghelie îi pregăteşte cadouri portocalii lui Băsescu pentru sfârşitul de mandat

Vanghelie îi pregăteşte cadouri portocalii lui Băsescu pentru sfârşitul de mandat
Sursa foto: Marian Vanghelie
04 Feb 2009   •   16:31

O vestă refectorizantă de contructor, un baston portocaliu cu negru şi o pereche de ochelari sunt cadourile cu care liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie vrea să-l fericească pe preşedintele Traian Băsescu la sfârşit de mandat prezidenţial.
Aflat într-o vizită electorală la Cluj cu prilejul lansării candidatului PSD pentru primăria acestui municipiu, Vanghelie a vizitat, împreună cu liderul PSD, Mircea Geoană, şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţ. Invitaţii au primit veste portocalii reflectorizante şi căşti de protecţie, dar Vanghelie a preferat să nu îmbrace vesta şi să o pună în portbagajul maşinii.
"Obişnuiesc, când sunt plecat, să îi aduc câte un cadou domnului Băsescu, pentru că am avut o colaborare foarte fructuoasă cu dânsul, în calitate de primar general. Eu ţin foarte mult la dânsul", a spus Vanghelie.
Liderul PSD Bucureşti a precizat că îi face şefului statului astfel de cadouri de când Traian Băsescu nu mai este primar general.
"Am un seif şi, la sfârşit de mandat, sper să fie anul ăsta în decembrie, îi dau toate cadourile. Dacă tot cred că va părăsi scena politică, trebuie să i le dau, e o chestiune de respect", a mai spus primarul sectorului 5 al Capitalei.
În seiful cu pricina, Vanghelie mai are câteva obiecte dedicate şfului statului: baston portocaliu cu negru şi o pereche de ochelari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie cadouri Traian Băsescu mandat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close