Antena 3 CNN Politică Vanghelie, ironic: Da, fac jocuri normale în PSD

Vanghelie, ironic: Da, fac jocuri normale în PSD

Vanghelie, ironic: Da, fac jocuri normale în PSD
Sursa foto: Marian Vanghelie
08 Feb 2010   •   14:04

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie nu crede că eventualele jocuri de culise vor garanta votul unitar al unei delegaţii de filiala judeţeană în favoarea unuia sau altuai din candidaţii pentru şefia partidului. Ironic, Vanghelie a declarat că şi el face jocuri de culise, pe care le califică jocuri normale, dar a subliniat că ?nimeni nu poate veni cu un număr de delegaţi în buzunar? la Congresul PSD.

?Da. Nu (fac jocuri de culise - n.r.), fac jocuri normale - ceea ce se întâmplă în toată Europa. Sunt mulţumit cu orice număr de delegaţi pe care îi voi avea. Dorim să creăm o echipă competentă, să le spunem acestor simpatici guvernanţi ce trebuie să facă, pentru că schimbă legile pe zi ce trece? a afirmat liderul PSD Bucureşti.

Vanghelie a susţinut că în ciuda unor astfel de manevre ?nimeni nu poate veni cu un anumit număr de delegaţi în buzunar la Congres?.

?S-au discutat principii, nu cred că important câţi delegaţi am eu, x sau y. Dacă cineva crede că se vine cu delegaţii într-un buzunar şi se uită cineva din cabină cum se votează, se înşală. Lucrurile sunt foarte complicate. Nu cred în soluţia că cineva are o sută sau două sute de delegaţi într-un buzunar şi poate să voteze cum spune nu ştiu cine. Există lideri mai mari decât liderii şi sunt unii are cred că pot să facă ceea ce alţii nu pot să facă ?, a declarat liderul PSD Bucureşti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vanghelie jocuri PSD Congres
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close