Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Mă uit în fiecare dimineaţă pe geam după mascaţii trimişi de PDL

Vanghelie: Mă uit în fiecare dimineaţă pe geam după mascaţii trimişi de PDL

Vanghelie: Mă uit în fiecare dimineaţă pe geam după mascaţii trimişi de PDL
Sursa foto: Foto: Videonews
31 Ian 2011   •   16:45

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, din faţa sediului PDL din Piteşti, că aşteaptă „să-i vină rândul în fiecare dimineaţă”, uitându-se pe geam după mascaţii trimişi de PDL. Acesta a menţionat că până va veni acel moment, este alături de colegul său, Constantin Nicolescu.

„Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6. Mă uit ăn fiecare zi pe geam. Până îmi vine rândul, sunt alături de Nicolescu”, a declarat edilul sectorului 5.



Social-democraţii au pichetat marţi toate sediile PDL din ţară, în semn de protest. Opoziţia acuză faptul că arestarea lui Constantin Nicolescu s-a făcut la comandă politică.

“Traian Băsescu ştia de la Strasbourg că fusese deja arestat pentru fapte de corupţie, deşi la momentul la care a fost prezentat la instanţă s-a spus că este o problemă cu sponsorizarea Arhiepiscopiei Muscelului. Traian Băsescu ştia el, la Strasbourg, înainte să ştie judecătorii ce se va întâmpla”, a declarat liderul PSD, Victor Ponta.

Democrat-liberalii susţin însă că reacţia Opoziţiei este doar o obsesie anti-Băsescu. “Instigarea la violenţă, la nelinişte socială, crearea de tensiuni, fac parte dintr-un plan de a-l aduce la putere pe domnul Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi pe domnul Adrian Năstase în funcţia de premier”, este de părere Sever Voinescu, deputat PDL.

Constantin Nicolescu a fost acuzat de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Argeş.

 

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Vanghelie Pitești Argeş
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close