Antena 3 CNN Politică Surse: Marian Vanghelie vrea să candideze la Primărie, de sub control judiciar

Surse: Marian Vanghelie vrea să candideze la Primărie, de sub control judiciar

Surse: Marian Vanghelie vrea să candideze la Primărie, de sub control judiciar
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Feb 2016   •   14:01
Vanghelie şi-a făcut partid şi candidează de sub control judiciar la Primăria Sectorului 5. Marian Vanghelie nu are de gând să renunţe la primăria care l-a făcut vedetă, strângând deja semnături pentru o nouă candidatură la Sectorul 5, în ciuda faptului că este cercetat sub control judiciar şi urmează să fie trimis în judecată pentru corupţie.

Surse politice au declarat pentru BreakingNews24 că Vanghelie a depus actele pentru înregistrarea unui nou partid, o clonă a PSD - Partidul Social Democrat Independent (PSDi), al cărui nume fusese rezervat la OSIM în perioada în care fostul primar făcea demersuri împreună cu Mircea Geoană pentru înfiinţarea unui vehicul după ce au fost excluşi din partid de Victor Ponta.

Vanghelie se bazează pe o măsurăoare sociologică din luna noiembrie, care îl cota cu 45% din intenţia de vot în sector, spun surse politice.

Candidatul PNL pentru primăria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, şi-a calibrat deja strategia electorală pentru o confruntare directă cu fostul baron al Sectorului. „Da, Vanghelie va candida, a strâns deja 12 000 de semnături pentru candidatură şi eu vorbesc despre această candidatură în mod asumat, pentru că vreau să îl scot la lumină, să se lupte cu mine", a declarat Raetchi pentru BreakingNews24.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close