Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie: Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Suntem foarte departe de țările democratice

Marian Vanghelie: Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Suntem foarte departe de țările democratice

Marian Vanghelie: Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Suntem foarte departe de țările democratice
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mai 2016   •   19:59

Marian Vanghelie a declarat, într-un interviu pentru agenția Agerpres, că s-a pregăti pentru această campanie electorală și că mizează pe experiența cumulată în ultimii 16 ani ca lider politic. 

"Mizez pe ceea ce am făcut de 16 ani în sectorul 5, o muncă de multe zile și nopți, cu satisfacții și cu împliniri, dar cel mai tare mizez pe faptul ca bucureștenii sunt inteligenți. Am mai spus-o și o repet: prostia ucide, nu corupția. Prostia ucide și tăcerea ne îngroapă. Dacă nu suntem destul de inteligenți să observăm că în spatele acestui slogan societatea civilă a adus la putere un guvern incompetent și care nu urmărește interesul românilor, atunci putem spune liniștiți: prostia ucide. Nicăieri în lume guvernul țării nu este oferit unor băieți aduși cu avionul de la Bruxelles și care caută butoanele deciziei prin ministere. Vă închipuiți că la Paris sau la Londra guvernul ar putea trece fără susținere parlamentară? E o glumă, dar una care ne arată cât de departe suntem de țările democratice", a explicat Vanghelie. 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close