Antena 3 CNN Politică Vanghelie sabotează proiectele lui Geoană de epurare a unor filiale judeţene PSD

Vanghelie sabotează proiectele lui Geoană de epurare a unor filiale judeţene PSD

Vanghelie sabotează proiectele lui Geoană de epurare a unor filiale judeţene PSD
Sursa foto: marian vanghelie
04 Mar 2009   •   22:03

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, dorea să purifice unele filiale PSD din ţară prin eliminarea conducerilor, care erau considerate indezirabile din punctul de vedere al preşedintelui partidului.

Astfel, în cadrul şedinţei BPN de luni, Mircea Geoană dorea să se voteze instituirea unui control de audit la a zece filiale: Mehedinţi, Timiş, Caraş-Se verin, Arad, Bihor, Hunedoara, Alba, Mureş, Sibiu şi Braşov.


În acest sens, două echipe desemnate de Mircea Geoană ar fi urmat să facă ?audit, analiză şi consiliere asu pra muncii de partid în vederea eficientizării rezultatelor?, scrie
Cotidianul.


De altfel, la primul judeţ menţionat deja se trecuse la decapitarea conducerii: a fost demis din funcţie preşedintele filialei, Eugen Nicolicea, finul lui Miron Mitrea, şi numită o conducere interimară.


Proiectul de hotărâre nu a mai fost supus la vot în cadrul conducerii PSD deoarece Marian Vanghelie s-a declarat extrem de revoltat de această idee a lui Mircea Geoană.

?Cine sunt ăştia, domnule, să mă auditeze pe mine şi să mă schimbe pe mine? Dacă vreţi să mă schimbaţi din funcţie, mă schimbaţi şi gata, nu trimiteţi pe neica-nimeni să îmi facă mie analize?, ar fi strigat Vanghelie în şedinţa conducerii PSD.


Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close