Antena 3 CNN Politică Vanghelie: Vă spun eu cum se iau banii, cine ia banii şi cum s-au făcut trocuri în ţara asta

Vanghelie: Vă spun eu cum se iau banii, cine ia banii şi cum s-au făcut trocuri în ţara asta

Vanghelie: Vă spun eu cum se iau banii, cine ia banii şi cum s-au făcut trocuri în ţara asta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Iun 2011   •   21:27

Marian Vanghelie a declarat, în cadrul emisiunii “La Ordinea Zilei”, la Antena 3, că nu a “tăvălit” niciodată bugete sau fonduri europene, pentru a se sustrage de la justiţie, adăugând că toate dosarele în care a fost implicat au fost câştigate defenitiv şi irevocabil.

“Eu nu am nevoie de nimeni să mă ajute în justiţia română, pentru că nu am probleme. Nu am tăvălit bugete, nu am furat fonduri europene şi nu am dosare penale. Toate procesele mele au fost câştigate definitiv şi irevocabil în instanţă”, a spus Vanghelie.

Social-democratul a adăugat că nimeni nu poate să îi spună ce să facă pentru cetăţenii din sectorul 5: “M-am dus pentru un proiect de 100 de hectare, unde e vorba de 15.000 de locuinţe. Nu o să îmi spună nimeni din mass-media, nici din politică, nici Victor Ponta, ce trebuie să fac eu pentru cetăţenii sectorului 5. Am fost ales independent şi este datoria mea să fac acele locuinţe acolo”.

Vanghelie a declarat că are informaţii despre “cum se iau banii, cine ia banii şi cine a făcut trocuri”: "Vă invit la o cafea într-o zi să vă spun eu cum se iau banii, cine ia bani şi cum s-au făcut trocuri în ţara asta. Şi de la PDL şi de la PSD şi de la PNL. Nu mi-e frică de nimic, decât de Dumnezeu.

"Nici de Elena Udrea, nici de Traian Băsescu, nici de Victor Ponta. Eu am frică de Dumnezeu. Demnitatea pentru mine este cea mai importantă. Pe mine nu m-a schimbat nimeni. Să fie foarte clar! Eu sunt Marian Vanghelie", a conchis social-democratul.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close