Antena 3 CNN Politică Vântu: M-am întâlnit cu Băsescu la 3 noaptea, în parcare la Tâncăbeşti

Vântu: M-am întâlnit cu Băsescu la 3 noaptea, în parcare la Tâncăbeşti

Vântu: M-am întâlnit cu Băsescu la 3 noaptea, în parcare la Tâncăbeşti
03 Dec 2009   •   23:15

Sorin Ovidiu Vântu a declarat, joi, la Realitatea TV că s-a întâlnit de mai multe ori cu Traian Băsescu, inclusiv ?la trei noaptea, în parcare la Tâncăbeşti?, pe vremea "când ne urmărea Năstase", dar că relaţia sa cu şeful statului s-a terminat mai demult.

?Relaţia de colaborare a mers doar până la un anumit moment?, a spus Vântu. Acesta a mai spus că a avut întâlniri cu Traian Băsescu inclusiv în mandatul de preşedinte al lui Traian Băsescu. ?Am solicitat şi eu întâlnirile, le-a solicitat şi domnia sa?, a mai spus acesta. Vântu a mai declarat că "i-am oferit sprijin lui Traian Băsescu", precizând că alte declaraţii pe această temă va mai face după 7 decembrie.

Traian Băsescu, de la Grivco, la Vântu

Astfel, după ce însuşi Traian Băsescu că s-a dus "cu căciula întinsă" la Grivco în 2004, lucru înfierat în actuala campanie, se probează acum şi întâlnirile dintre Băsescu şi Vântu, întâlniri criticate acum de actualul preşedinte.

Întâlnirile lui Vântu

Patronul Realitatea TV a mai spus că s-a întâlnit cu Mircea Geoană, dar nu a urmărit obţinerea unor foloase personale.

?Eu nu îl chem pe Mircea Geoană la mine, eu îl invit?, a spus Vântu, care a mai precizat că e prieten cu Mircea Geoană de 4 ani. Cât priveşte întâlnirea de miercuri seara cu Geoană, Vântu a spus că a fost una de "relaxare."

De asemenea, Vântu a mai vorbit şi despre relaţia sa cu Elena Udrea: ?A fost o amiciţie între mine şi doamna Udrea, fără nici o altă conotaţie.?

Declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vântu vin după ce, în cadrul confruntării de la Palatul Parlamentului dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană, liderul PSD a fost chestionat de candidatul susţinut de PD-L în legătură cu întâlnirile avute cu omul de afaceri.

Traian Băsescu l-a acuzat pe contracandidatul său, Mircea Geoană, că a minţit electoratul în timpul primei dezbateri televizate atunci când a susţinut că nu s-a întâlnit niciodată cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Şeful statului l-a întrebat pe Geoană ce căuta miercuri seară la reşedinţa acestuia, în condiţiile în care mâna dreaptă a acestuia, Nicolae Popa era arestat la Jakarta în scandalul FNI.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close