Antena 3 CNN Politică Varujan Pambuccian: Grupul minorităţilor se va întâlni cu Emil Boc pe tema formării viitorului guvern

Varujan Pambuccian: Grupul minorităţilor se va întâlni cu Emil Boc pe tema formării viitorului guvern

Varujan Pambuccian: Grupul minorităţilor se va întâlni cu Emil Boc pe tema formării viitorului guvern
Sursa foto: Varujan Pambuccian
11 Dec 2009   •   12:07

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale este dispus să se întâlnească cu liderul PDL Emil Boc pentru a discuta pe tema formării viitorului Guvern, a declarat, vineri, liderul grupului, Varujan Pambuccian. Grupul îşi rezervă însă dreptul de a lua o decizie în funcţie de propunerile pe care le va primi de la reprezentanţii partidelor politice parlamentare, a mai arătat Pambuccian.
Adoptând comportamentul politic al UDMR, liderul grupului minorităţilor naţionale a precizat că este deschis la întâlniri pe tema guvernării cu "toată lumea".
Pambuccian a amintit că grupul minorităţilor s-a întâlnit cu Emil Boc şi cu Liviu Negoiţă atunci când UDMR nu a dorit să facă acest lucru.
"Grupul nostru, acum trei luni când am stat să analizăm toate variantele, a construit scenarii pe toate variantele şi o să vedem pe care vom merge. Noi avem, însă, o problemă pentru că l-am susţinut pe Klaus Iohannis şi ne-am trezit că nu mai doreşte să meargă mai departe şi acesta este singurul lucru pe care nu l-am luat în calcul", a spus Pambuccian.
Deputatul a evitat să menţioneze care sunt aceste variante, adăugând însă, că grupul nu a mers niciodată, până acum, pe formula cu un reprezentant în Guvern.
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, după întâlnirea cu liderii UDMR, că majoritatea politică pentru formarea Guvernului este ori formula PDL-PNL-UDMR ori PDL-UDMR. Emil Boc a precizat că PDL va avea o discuţie şi cu grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close