x close

Varujan Pambuccian: Grupul minorităţilor se va întâlni cu Emil Boc pe tema formării viitorului guvern

11 Dec 2009   •   12:07
Varujan Pambuccian: Grupul minorităţilor se va întâlni cu Emil Boc pe tema formării viitorului guvern Varujan Pambuccian

Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale este dispus să se întâlnească cu liderul PDL Emil Boc pentru a discuta pe tema formării viitorului Guvern, a declarat, vineri, liderul grupului, Varujan Pambuccian. Grupul îşi rezervă însă dreptul de a lua o decizie în funcţie de propunerile pe care le va primi de la reprezentanţii partidelor politice parlamentare, a mai arătat Pambuccian.
Adoptând comportamentul politic al UDMR, liderul grupului minorităţilor naţionale a precizat că este deschis la întâlniri pe tema guvernării cu "toată lumea".
Pambuccian a amintit că grupul minorităţilor s-a întâlnit cu Emil Boc şi cu Liviu Negoiţă atunci când UDMR nu a dorit să facă acest lucru.
"Grupul nostru, acum trei luni când am stat să analizăm toate variantele, a construit scenarii pe toate variantele şi o să vedem pe care vom merge. Noi avem, însă, o problemă pentru că l-am susţinut pe Klaus Iohannis şi ne-am trezit că nu mai doreşte să meargă mai departe şi acesta este singurul lucru pe care nu l-am luat în calcul", a spus Pambuccian.
Deputatul a evitat să menţioneze care sunt aceste variante, adăugând însă, că grupul nu a mers niciodată, până acum, pe formula cu un reprezentant în Guvern.
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, după întâlnirea cu liderii UDMR, că majoritatea politică pentru formarea Guvernului este ori formula PDL-PNL-UDMR ori PDL-UDMR. Emil Boc a precizat că PDL va avea o discuţie şi cu grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.
Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati