Antena 3 CNN Politică Varujan Vosganian (ALDE), noi detalii despre disponibilizările de la stat

Varujan Vosganian (ALDE), noi detalii despre disponibilizările de la stat

Varujan Vosganian (ALDE), noi detalii despre disponibilizările de la stat
de M.Z.    |    31 Oct 2017   •   18:31

Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE, a spus marți, la Antena 3, că bugetarii nu vor fi disponibilizați, iar dacă sindicatele au astfel de informații nu corespund cu cele ale coaliției de guvernare.

”În legătură cu bugetarii, nu s-a pus problema reducerii numărului de posturi sau crearea unei grile de reducere a personalului. Să fie clar! Nu știu de informații au sindicatele, dar dacă au aceste informații, sunt altele decât cele pe care noi, trei de-o parte și trei de altă parte a coaliției, le discutăm”, a spus fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian, vicepreședinte ALDE, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Coaliţia de guvernare o ţine din controversă în controversă. O declaraţie a lui Daniel Chiţoiu, fost ministru de Finanţe şi membru ALDE, a băgat bugetarii în panică.

Chiţoiu a declarat că sunt prea mulţi bugetari şi că, în anumite instituţii, din 100 de angajaţi muncesc maximum 60, iar ceilalţi stau pe internet.

Călin Popescu Tăriceanu a negat că ALDE ar fi cerut concedieri, dar că angajările trebuie să rămână îngheţate şi sporurile să se dea doar în funcţie de performanţe, nu să fie un fel de ajutor social.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close