Antena 3 CNN Politică Varujan Vosganian, despre PNL: ALDE nu o să accepte niciodată un partid care nu respectă drepturile omului

Varujan Vosganian, despre PNL: ALDE nu o să accepte niciodată un partid care nu respectă drepturile omului

Varujan Vosganian, despre PNL: ALDE nu o să accepte niciodată un partid care nu respectă drepturile omului
27 Iun 2018   •   18:01

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a susţinut, miercuri că la PNL dacă se stinge lumina, îşi încetează activitatea, iar atunci când nu huiduie sau tropăie în Paralment, bat la porţile ALDE.

„Un singur cuvânt despre colegii ceilalţi, partidul care, dacă e pană de curent, îşi încetează activitatea. Stimaţi colegi, înţeleg că dvs bateţi la porţile ALDE atunci când nu sunteţi în Piaţă sau atunci când nu huiduiţi sau tropăiţi în Parlament, să ştiţi că ALDE nu o să accepte niciodată un partid care nu respectă drepturile omului, care nu are în registrul această sintacmă şi care exprimă solidaritatea cu cei care fac abuzuri, nu cu victimele abuzurilor.

Într-un fel, mă consolează faptul că dvs veţi merge numai până la capăt. Noi vom merge înainte cu o Românie care nu are capăt, cu o Românie nesfârşită, cu o Românie aşa cum a spus regele nostru, Mihai, îi datorăm ca moştenire ceea ce am primit şi noi de la înaintaşii noştri. Aşadar, dragii mei, rămâneţi acolo îbn capătul acesta. Îmi doresc ca zidul să nu fie prea gros. Noi vom merge înainte”, a spus deputatul ALDE, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian PNL ALDE partid
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close