Antena 3 CNN Politică Varujan Vosganian: Procurorii disprețuiesc Parlamentul

Varujan Vosganian: Procurorii disprețuiesc Parlamentul

Varujan Vosganian: Procurorii disprețuiesc Parlamentul
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Noi 2017   •   20:50

Vicepreședinte ALDE, Varujan Vosganian, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre noul dosar al lui Liviu Dragnea.

Potrivit site-ului Lumea Justiției, „Martorii” Victor Ponta, Dan Șova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu și Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au spus la DNA tot ce știu despre Liviu Dragnea și legătura cu Tel Drum”.

„Noul dosar "Tel Drum" al președintelui PSD Liviu Dragnea instrumentat de procuroarea ONG-istă de la DNA, Carmen Alexandra Lacranjan, abundă de mărturii și declarații ale unor importanți lideri politici”.

„Eu, de la o vreme, am învățat să nu mă mai grăbesc. Aș vrea să spun ceva în legătură cu chestiunea cu procurorii și cu Parlamentul. Ei nu fac decât să continuie un tip de campanie, un tip de dispreț la adresa Parlamentului, care a început odată cu Traian Băsescu și a continuat cu Klaus Iohannis. Eu m-am confruntat de multe ori cu acest tip de dispreț. Într-un fel, situația de astăzi a fost prefigurată de multe alte fapte. Nimeni, niciodată nu a reușit să învingă Parlamentul”, spune Varujan Vosganian.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close