Antena 3 CNN Politică Varujan Vosganian, propunere în plină epidemie: 2020 să fie anul investiţiilor în infrastructură

Varujan Vosganian, propunere în plină epidemie: 2020 să fie anul investiţiilor în infrastructură

Varujan Vosganian propune ca 2020 să fie anul investiţiilor în infrastructură, argumentând că România nu trebuie să-şi încetinească creşterea economică.

Varujan Vosganian, propunere în plină epidemie: 2020 să fie anul investiţiilor în infrastructură
22 Mar 2020   •   08:11

"Chiar şi în aceste condiţii dificile, generate de pandemia de coronavirus, România nu trebuie să-şi încetinească creşterea economica. Dacă aş fi pentru cinci minute prim-ministru, aş proclama anul 2020 anul investiţiilor în infrastructura. Activitatea din construcţii, mai ales în ce priveşte investiţiile publice, prezintă în contextul epidemiei, câteva avantaje: angajaţii nu stau prea aproape unii de alţii, nu intra în contact cu clienţii, nu există pieţe de desfacere pe care frontierele sau izolarea să le restrângă şi este o bună cale de a absorbi forţa de muncă reîntoarsă din strainătate", a scris Vosganian sâmbătă pe Facebook.

"Să facem astfel încât anul 2020 să nu rămână în amintire doar ca anul epidemiei, ci şi ca cel al lansării unor proiecte ambiţioase de infrastructură, cu atât mai mult cu cât există resurse pentru a le finanţa", a adăugat Vosganian.

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian România
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close