Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga admite posibilitatea de a ocupa interimar Internele

Vasile Blaga admite posibilitatea de a ocupa interimar Internele

Vasile Blaga admite posibilitatea de a ocupa interimar Internele
Sursa foto: Vasile Blaga
28 Sep 2009   •   12:07

Democrat-liberalul Vasile Blaga, actual ministru al Dezvoltării a recunoscut luni că ar putea reprezenta o opţiune pentru asigurarea interimatului la Interne, în condiţiile în care PSD nu va numi în termen de 24 de ore un înlocuitor pentru proaspătul remaniat, Dan Nica. Premierul Emil Boc a declarat că a cerut PSD ca în 24 de ore să facă o nouă propunere pentru Ministerul de Interne, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla în acest termen, va propune un interimat.

"Este foarte clar, un termen de 24 de ore au colegii de la PSD pentru a propune un nou ministru de Interne", a declarat Blaga, înaintea şedinţei conducerii PD-L. Întrebat dacă el va fi propus interimar, Blaga a negat, însă a admis că premierul s-a gândit la numirea sa, dacă PSD nu desemnează pe nimeni din portofoliul din care a fost înlocuit Dan Nica. "Nu (voi fi interimar, n.r.), este adevărat că dacă nu îşi vor pune, s-a pus şi această problemă de către premier. Decizia premierului este luată", a spus Blaga.
Boc a revenit la intrarea în sediul de partid asupra declaraţiilor sale, arătând că nu se pune problem numiriii unui interimar pentru 24 de ore aşa cum ar fi sugerat omologul său social-democrat, Mircea Geoană.

?Nu există nici un interimat, aşteptăm poziţia PSD 24 de ore. Dacă nu vin cu o propunere, voi vedea luând în calcul resursele pe care le avem în guvern? a explicat Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vasile blaga interimar Interne
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close